miercuri, 29 august 2012


Noul Sony NEX-5R din Octombrie

NEX-5R va fi lansat în octombrie și înlocuiește NEX-5NNEX-5R are un senzor CMOS de 16.1 megapixeli APS-C  cu o viteza de top ISO 25600 Un alt beneficiu al noului sistem este de fotografierea in rafala de 10fps  cu urmărire AF permanentaCamere anterioare NEX-au oferit o rată similară, dar cu focalizarea  blocata la primul cadru al secvenței.

Există, de asemenea, un ecran de 180 de grade LCD rabatabil, așa cum sa vazut in NEX-F3, și este, de asemenea, un display touch-screen complet, cu o nouă funcție de închidere la atingere.Are un buton de funcții suplimentare in partea de sus, care deschide  meniul Favorite cu șase opțiuni plus includerea binevenită a unei roți de control din spate, care face mult mai ușor pentru a seta expunerea în modul de fotografiere manuală.


PlayMemories foto Apps este setat pentru a fi o inițiativă noua pentru Sony.

Acesta este în esență, o bibliotecă on-line de aplicatii proprietare camera, dintre care majoritatea vor fi libere, 

 Până la 100 de aplicații pot fi stocate pe noul NEX-5R memoria internă.

Aplicații descărcabile includ Suport Pro, Multi Frame NR, Foto retușare, Smart Control de la distanță, Time Lapse și Direct Upload pe Facebook. 

 Sony au confirmat  că PlayMemories Apps Camera nu va fi compatibil cu aparate foto NEX anterioare printr-un upgrade de firmware -ci  doar pentru 5R .

Pretul declarat va fi 650$ body....si cu obiectiv 18-55mm F3.5-5.6 OSS kit..750$....deci..la noi..( ca de obicei.)..undeva cam pe la  3500ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu