duminică, 12 august 2012


Nikon J2 - un update pentru aparatul foto din Seria 1

Nikon J2 este mai mult un update pentru J1. Aparatele arată aproape la fel, diferenţele fizice fiind minore. Rotiţa din dreapta ecranului are acum o altă formă, iar cea pentru modurile de fotografiere a primit o opţiune în plus. Ecranul de 3" are acum o rezoluţie mare, un lucru ce va fi foarte apreciat de utilizatori.

Fotografierea în rafală este posibilă cu 10 fps la rezoluţie maximă, graţie procesorului de imagine Expeed 3. Nikon J2 se remarcă printre aparatele mirrorless prin faptul că foloseşte un sistem hibrid de focalizare, atât prin contrast, cât şi prin phase-detection. Obiectivul din kit are distanţa focală de 10-30 mm. Producătorul a lansat şi un obiectiv nou cu focală de 11-27,5 mm, echivalentă cu 30-74 mm în sistemul de 35 mm. Acesta este mai compact decât cel din kit şi va reduce dimensiunile aparatului în deplasări.( sursa go4it.ro )

Un comentariu:

 1. Da...'Aceeasi marie cu alta palarie '..numai ca
  'palaria este cam aceeiasi..
  Ce avem de fapt..? Aceeasi camera cu un obiectiv schimbat in bine, un pic ...si mai ieftina cu 100$
  Deci nu mai este 30mil ..va fi 26mil ( kit-ul )
  Pai da..se ieftineste un pic dar se va vinde doar kit...
  Paaai ce sa ma mai fac si eu...sa ..pun ..'botul'..la chestii de marketing fumat de mult??
  Cred ca nu va avea succes decat poate pentru firme diverse..si cei foarte pasionati de brnd-ul Nikon..cei care steptau cu infrigurare sa se ieftineasca modelul asta...
  Ehee...asta abia peste vreo 2 ani..poate...
  Cu stima

  RăspundețiȘtergere